Utbildning.

Så jobbar du med grupper i Ascend

9 500 kr

Utbildningen är en tillämpningskurs för dig som vill fördjupa dig i och förstå hur ditt team fungerar med hjälp av plattformen Ascend. 

Hur fungerar ditt team just nu? Hur kan du använda informationen om individers beteende och potential för att förstå ditt team bättre? Det är frågor som den här utbildningen bland annat kan ge dig svar på. Som deltagare får du en bättre förståelse för hur människor fungerar i ett team eller organisationen som helhet med hjälp av data.

Utbildningen ger dig nya kunskaper om gruppdynamik, vilka faktorer som påverkar framgångsrika team och hur du kan ta ditt Ascend-användande till nästa nivå.

Utbildningen är i ett workshopformat där Assessios erfarna konsulter, som dagligen jobbar med de här frågorna, handleder deltagarna genom Ascend. Efter kursens slut kommer du att ha fått fördjupade kunskaper i hur det går att arbeta med kompetenskartläggning, analys och utveckling av grupper i plattformen.

Workshopen är ett av de senaste tillskotten i Assessios utbildningsutbud där fokus ligger på tillämpning. Du kan anmäla dig till workshopen förutsatt att du har genomgått Assessios certifieringsutbildning i Ascend. Se Assessios anmälningsvillkor här.