Utbildning.

Kompetensbaserat arbete: Så får du med dig organisationen

5 000

Den här tillämpningskursen riktar sig till dig som vill ha hjälp och stöd i hur du kan förankra det kompetensbaserade arbetssättet i din organisation. 

Har du stött på motstånd inom eller utanför din organisation som hindrar dig från att arbeta kompetensbaserat i den utsträckning du önskar? Får du frågor som du har svårt att svara på kopplade till det nya arbetssättet?

Den här utbildningen är för dig som vill utveckla och bli tryggare i din argumentation för det kompetensbaserade arbetssättet. Här får du hjälp med information om vad kompetensbaserad rekrytering bidrar till, varför upplägget ser ut som det gör och vilka fördelar och nackdelar det kan ha för er organisation.

Under workshopen få du lära dig att förbereda, strukturera och argumentera för det kompetensbaserade arbetssättet och vidare förankra det i organisationen. Genom att delta i Assessios öppna utbildningar får du utrymme att träffa andra inom branschen för att utbyta idéer och tankar samtidigt som Assessios erfarna konsulter stöttar och leder er genom kursen.

“Så får du din organisation att jobba kompetensbaserat” är ett av de senaste tillskotten i Assessio-familjens utbildningar där fokus ligger på tillämpning. Se Assessios anmälningsvillkor här.