Utbildning.

Konverteringsutbildning i MAP, Matrigma och MAP-X

Kostandsfritt för dig som är certifierad i Hogan Assessment Systems.

För dig som är certifierad i Hogan Assessment Systems erbjuder vi nu en kostnadsfri konverteringsutbildning till MAP, MAP-X och Matrigma. Samtliga är verktyg i Assessios digitala analysplattform Ascend.

Vi vill göra det enkelt för dig att komma igång med Assessios verktyg. Därför erbjuder vi nu två olika vägar för dig som använder Hogans tester att konvertera till Assessios plattform:

  • Medverka i ett webinar online på 2 timmar där en av våra konsulter håller i en utbildning.
  • Gå en av våra öppna certifieringsutbildningar (två heldagar + en certifieringsdag). Om du ska jobba kompetensbaserat och få tillgång till Kompetensramverk och intervjuguider i Ascend så måste du gå den här utbildningen. Märk din anmälan med “Kostnadsfri konvertering Hogan till Ascend” i meddelanderutan när du anmäler dig. Klicka här för att läsa mer om och anmäla dig till våra öppna certifieringsutbildningar. 

OBS! Båda utbildningsalternativen kräver att du genomför vår E-learning i MAP och Matrigma innan. E-learningen skickas till dig när du har anmält dig till en utbildning och du gör den enkelt från din egen dator.

VÅRA VERKTYG

Vårt bästsäljande personlighetstest MAP utgår från och vidareutvecklar femfaktormodellen och är resultatet av sex års utvecklingsarbete utifrån de förutsättningar som gäller i Norden. Testet har kapaciteten att både ge en utförlig beskrivning av personligheten och, med dokumenterad precision, bedöma lämpligheten för särskilda uppgifter i arbetslivet generellt eller för en specifik roll i en organisation.

MAP-X är vårt nylanserade verktyg som är baserat på den absolut senaste forskningen inom riskbeteenden. Verktyget är utvecklat av Assessio tillsammans med ett världsledande amerikanskt team av psykometriker, ledda av Tomas Chamorro-Premuzic, professor i organisationspsykologi och tidigare vd på Hogan. MAP-X ger en bild av en individs risktendenser kopplade till personlighet. Dessa tendenser kan leda till kontraproduktiva beteenden och MAP-X hjälper er att identifiera utmaningarna som en kandidat kan ha. MAP-X är baserat på femfaktormodellen och bygger vidare på MAP-data. Kandidaten behöver därför endast göra ett MAP-test för att få ett resultat i både MAP och MAP-X.

Matrigma är vårt klassiska begåvningstest som hjälper till att förutsäga en kandidats arbetsprestation. Testet är ett unikt verktyg som säkerställer att rätt person är på rätt plats.

Ascend hjälper er att bedöma alla på lika villkor och minimerar risken för diskriminering samtidigt som ni ökar kvalitén och träffsäkerheten i era beslut. Ascend erbjuder en samlad plattform för er data & möjliggör ett automatiskt flöde i HR-processer vilket frigör upp till 80 procent mer tid och resurser.

ANMÄLAN ÖPPEN CERTIFIERINGSUTBILDNING
Om du vill jobba kompetensbaserat och få tillgång till Kompetensramverk och intervjuguider i Ascend så måste du gå vår öppna certifieringsutbildning. Märk din anmälan med “Kostnadsfri konvertering Hogan till Ascend” i meddelanderutan när du anmäler dig. Läs mer och anmäl dig här! 

Har du några frågor? Är du osäker på vilken utbildning du ska välja? Kontakta vår utbildningsansvariga Martin Hellson på +46 72 079 36 39 eller martin.hellson@assessio.se. Alternativt våra medaretare på vår support på 08- 775 09 10 eller support@assessio.se