Utbildning.

FRUKOSTSEMINARIUM: Öva på ett hållbart ledarskap genom mindfulness

Kostnadsfritt

mindEXTRAINSATT TILLFÄLLE

Assessio Academys frukostevent om mindfulness blev snabbt fullbokat, därför sätter vi nu in ett extra tillfälle veckan efter det första eventet! Tillsammans med Leading People bjuder vi den 20 februari in till en frukost där du får lära dig om hur du kan bli bättre på självledarskap genom mindfulness. Förbered dig på en morgon där du både får lyssna och delta aktivt i praktiska övningar! 

Det spelar ingen roll om du är chef eller medarbetare – självledarskap handlar om att kunna leda sig själv både på jobbet och i livet. För att kunna leda dig själv krävs det att du kan hindra dig själv från att påverkas av yttre faktorer och istället lyssna inåt. Det är när vi låter händelser och känslor styra som det ofta leder till stress, både psykiskt och fysiskt.

Morgonen leds av Margaretha Öström, VD, grundare och seniorkonsult på Leading People. Margaretha är civilekonom i grunden och har bland annat vidareutbildningar i arbetspsykologi och 15 års erfarenhet av olika chefspositioner inom HR. Läs mer om henne här! 

Under morgonen kommer Margaretha att fokusera på hur mindfulness kan öka din medvetenhet och förbättra din förmåga att leda dig själv. Genom mindfulness så kan du få bättre fokus, förbättra din stresskänslighet och öka din känslokontroll. Margaretha kommer att kombinera teori med övningar för att ge dig de praktiska verktyg som du behöver för att styra din vardag och ditt agerande.

Leading People grundar sig i forskning kring hur människan och hjärnan fungerar. De jobbar för att utveckla individer i hur de leder sig själva och andra. Läs mer om Leading People här! 

OM SEMINARIET

När? Torsdagen 20 februari 2020, 08.30-10.00. Frukost serveras från 08.00.

Var? På Assessios kontor på Östermalmsgatan 87 E, 114 59 Stockholm

Hur? Kostnadsfritt event, för dig som vill lära dig mer om självledarskap. Anmäl dig via länken till höger!