Utbildning.

Frukostseminarium 29/11 2019

Gratis

emmafrans

ANMÄLAN STÄNGD! På grund av ett väldigt högt tryck så har vi varit tvungna att stänga anmälan för det här eventet. Vi beklagar om du inte fick en plats den här gången, men det kommer fler tillfällen längre fram! Har du några frågor? Kontakta Assessio Academy på academy@assessio.se. 

Välkommen på exklusivt frukostseminarium där den framstående forskaren och författaren lär dig hur du kan orientera dig fram i nyhetsbruset.

Tycker du, som så många andra, att det blir allt svårare att avgöra sanningshalten i nyhetsflödet? Trenden idag går mer och mer emot att vi behöver betala för att få ta del av pålitlig information och motverka bruset av alternativa fakta och fake news som cirkulerar på nätet. Men hur ska vi kunna veta vad som är sant eller falskt?

Emma Frans är den framgångsrika forskaren och folkbildaren som jobbar för att hjälpa allmänheten att bli bättre på faktagranskning, så att vi nästa gång ska kunna skilja på sanning, rykten och fake news i nyhetsflödet.

I sina föreläsningar ger hon handfasta råd för vad som krävs för att ta reda på nyheters sanningshalt. Hon utmanar till ett mer kritiskt tänkande och till att göra egna analyser av informationen som vi exponeras för.

Emma är doktor i medicinsk epidemiologi, forskare vid Karolinska Institutet i Solna och var tidigare forskare vid University of Oxford. Hennes stora intresse för människan och vårt psyke har hjälpt henne att tackla det här relativt nya men allvarliga samhällsproblemet.

Tack vare sina insatser så har Emma Frans blivit tilldelad priser som Stora Journalistpriset och Årets Folkbildare. I oktober 2019 utnämndes hon till Årets Alumn av Uppsala Universitet.

Assessio Academy bjuder in Dig till ett spännande och lärorikt frukostseminarium med Emma Frans. Det här vill du inte missa!

 Fredagen den 29:e November 2019 kl 9:00 – 10:00. Frukost serveras från 8:30. Assessio, Östermalmsgatan 87E, Stockholm

Kostnadsfritt

200 kr debiteras vid uteblivet deltagande

Anmälan görs senast den 22 November

Begränsat antal platser, förtur ges till Assessios kunder

Varmt välkommen!