Utbildning.

Frukostföreläsning i Stockholm: De stora rekryteringstrenderna att ha koll på 2020

Kostnadsfritt.

frukost

ANMÄLAN STÄNGD! På grund av ett väldigt högt tryck så har vi varit tvungna att stänga anmälan för det här eventet. Vi beklagar om du inte fick en plats den här gången, men det kommer fler tillfällen snart! I januari kommer vi att ha ett ännu större event där vi dessutom presenterar en helt ny produkt. Mer info kommer längre fram! Har du några frågor? Kontakta Assessio Academy på academy@assessio.se. 

Välkommen på frukostföreläsning och en introduktion av vår nya produkt MAP-X. Den 10 december bjuder Assessio in till en morgon full av framtidsspaningar och riskbeteenden! 

70 procent av alla jobb kommer att ha försvunnit inom ett årtionde. Vi lever i en värld som befinner sig i konstant förändring och det gör att spetskompetenser och expertområden snabbt blir omoderna. Istället kommer vi i allt större utsträckning att behöva söka efter individer vars starka egenskaper är flexibilitet och en förmåga att kunna ställa om och lära snabbt.

Behovet av att göra träffsäkra rekryteringar och få högpresterande medarbetare att stanna kvar i organisationen är större än någonsin. Ingen har råd med en felrekrytering. Det är en av anledningarna till att Assessio har utvecklat verktyget MAP-X. Baserat på den absolut senaste forskningen så förutser MAP-X vilka riskbeteenden kopplat till personlighet som en individ kan ha.

Verktyget MAP-X är utvecklat av Assessio i samarbete med ett världsledande amerikanskt team av psykometriker, ledda av Tomas Chamorro-Premuzic, professor i organisationspsykologi och tidigare vd på Hogan. MAP-X hjälper er att förstå hur en individs styrkor kan bli till svagheter. Genom att identifiera en persons utmaningar så kan verktyget hjälpa er att identifiera toxiska beteenden som skadar organisationen, bygga välfungerande team och samtidigt vara ett beslutsunderlag i rekryteringsprocesser.

Under morgonen så delar Assessios psykolog och konsult Alex Tidgård med sig av hur jakten på talanger kommer att förändras och vad vi måste göra för att hänga med i svängarna. Han ger också en introduktion till MAP-X och hur verktyget kan hjälpa dig att göra ännu mer träffsäkra rekryteringar. Läs mer om MAP-X här! 

OM FRUKOSTEVENTET

Var? Scandic Continental, Vasagatan 22, 111 20 Stockholm.

När? 10 december kl 08.30-.09.30. Frukost serveras från 08.15 och det finns möjlighet att stanna kvar för att mingla och ställa frågor efter eventet.

Hur? Assessios psykolog och konsult Alex Tidgård delar med sig av hur jakten på talanger och vårt sätt att rekrytera kommer att förändras samt berättar om de nya möjligheterna med verktyget MAP-X.