Utbildning.

EVENT: Attrahera rätt talanger genom kultur och värderingar

Kostnadsfritt.

eventAssessios nya test MATCH-V matchar en organisationskultur mot en kandidats kulturella preferenser. Den 29 januari 2020 bjuder Assessio in till ett lanseringsevent där fokus ligger på hur vi kan bli bättre på värderingsarbete på jobbet – och på samma gång attrahera rätt talanger. 

För att organisationer lättare ska kunna identifiera sin egen kultur och vidare hitta kandidater som passar in i den så har Assessio skapat testet MATCH-V. På samma sätt som verktyget finns till för organisationer så ger det också individer möjligheten att enkelt kunna se om en potentiell arbetsplats matchar ens värderingar och behov.

För att introducera MATCH-V på marknaden så bjuder Assessio nu in till ett lanseringsevent den 29 januari på Hotell At Six vid Brunkebergstorg i Stockholm. Eventet, som är mellan 09.00-15.00, är längre än de tillställningar som vi vanligtvis organiserar just för att vi vill erbjuda möjligheten att djupdyka ner i frågor om värderingar och kultur.

Katarina Gospic är hjärnforskare, läkare och har skrivit böcker som “Neuroledarskap: Effektivt ledarskap byggt på hjärnforskning och beprövade metoder” och “Orädd: Med rädslan som drivkraft”. Katarina gästar eventet och kommer i sin föreläsning att göra en djupdykning i vår hjärna och vårt beslutsfattande. Samtidigt delar hon med sig av de verktyg som behövs för att vi ska kunna styra oss själva i önskad riktning. Läs mer om Katarina Gospic här! 

Charbel Gabro kallas för “integrationisten” och har arbetat med ungdoms- och integrationsfrågor i över 12 år. Han var fyra år när han och hans familj lämnade Syrien och hans första tid i Sverige präglades av utanförskap. Idag är han en av Sveriges mest anlitade föreläsare inom inkludering och bemötande och 2018 vann hann priset “Årets talare – genombrottet”. Under eventet kommer Charbel att lyfta och utbilda i frågor om mångfald och integration. Läs mer om Charbel Gabro här! 

Under eventet ger forskningsteamet bakom MATCH-V en introduktion till verktyget och hur det kan hjälpa organisationer. Genom våra spännande talare på scenen kommer du att få lära dig mer om vilken roll som värderingar och kultur egentligen spelar på våra arbetsplatser idag – och varför.

Anmäl dig till eventet i rutan till höger! 

Läs en av skaparnas egna ord om MATCH-V här! 

Vad händer under dagen? 

FÖRMIDDAG

  • Frukost serveras från 09.00
  • Presentation av Assessios nya test MATCH-V
  • Hjärnforskaren och författaren Katarina Gospic föreläser om beslutsfattande och hur vår hjärna fungerar på jobbet

LUNCH

  • Mingellunch från 11.45
  • Mässa: ta chansen att upptäcka våra produkter MATCH-V och MAP-X

EFTERMIDDAG

  • 3 organisationer delar med sig av sina egna erfarenheter av värderingsarbete
  • Prisbelönade talaren Charbel Gabro håller sin uppskattade integrationsföreläsning
  • Dagen avslutas med slutsatser, lärdomar och frågor

Anmäl dig till eventet i rutan till höger!