Viktig information till dig som använder Hogans tester

Mejlet ovan har gått ut till våra kunder som använder Hogans tester. Informationen är felaktig och Assessio ber dig att läsa texten nedan.

Mejlet ovan har gått ut till våra kunder som använder Hogans tester. Informationen är felaktig och Assessio ber dig att läsa texten nedan.

I samband med att Assessio såldes till Main Capital Partners valde Hogan själva, efter drygt 20 år tillsammans, att avsluta vårt samarbete. Assessios ambition har alltid varit att fortsätta arbeta med Hogan och distribuera försäljningen i Norden. Ny distributör är A&D Resources. 

Det har kommit till Assessios kännedom att mejlet ovan har gått ut till våra kunder som använder Hogans tester. Assessio vill börja med att beklaga att informationen har kommunicerats på det här sättet. Informationen är dessutom felaktig. 

Inga befintliga konton kommer att stängas ner på grund av den här förändringen, vare sig den 31 oktober 2019 eller därefter, vilket bekräftas av både Assessio och Hogan. 

Assessio har arbetat intensivt med att kontakta alla våra kunder över telefon för att uppdatera er om situationen – ett arbete som fortfarande pågår.

Det här händer nu

Från den 31 oktober är det A&D Resources i Danmark som blir Hogans distributör i Norden. Inga pågående processer kommer att stängas ner, men om ni vill fortsätta att köpa in nya tester från Hogan efter den 31 oktober så behöver ni skriva ett avtal med A&D Resources. Om ni vill flytta med era historiska testresultat i HALO-databasen till den nya distributören så vill Hogan att Assessio ger sitt medgivande till detta, vilket vi gör om ni önskar. Vänligen skicka oss en förfrågan om att flytta er data till A&D Resources via mail så ser vi till att godkänna flytten omedelbart. Ring gärna vår kundtjänst på 08-775 09 10 eller mejla till support@assessio.se.

Assessio låter alla konton ligga kvar så länge som våra kunder behöver för att kunna göra en så smidig övergång som möjligt till den nya distributören. Skulle det uppstå några problem så vänligen kontakta oss på mejlen ovan så att vi kan hjälpa er.

För er som vill fortsätta med Assessio

Det finns naturligtvis alternativ till Hogans lösningar. Hos Assessio heter dessa MAP, MAP-X och MATCH-V. De här verktygen mäter personlighet, extremer och riskbeteenden samt matchning mellan personliga värderingar och företagskultur. Samtliga lösningar är unika i sitt slag, baserade på den absolut senaste forskningen och integrerade i vår digitala plattform Ascend.

I Ascend hittar ni även kompetensramverk, matchningsfunktion, intervjuguider och möjligheter att på olika sätt visualisera teamresultat. Stora delar av våra verktyg är framtagna av våra medarbetare tillsammans med en av världens ledande professor inom området, Tomas Chamorro-Premuzic.

Om ni är nyfikna på att se hur Ascends lösningar fungerar samt få en inblick i hur just ni kan ha nytta av plattformen så är ni varmt välkomna att höra av er till oss. Antingen direkt till er kontaktperson, till oss  på 08-775 0910 eller via mejl på support@assessio.se.

Är du intresserad av att gå en konverteringsutbildning i MAP och MAP-X? Hör av dig till vår konsultchef Emma Engebretzen på emma.engebretzen@assessio.se.

Assessio har från dag ett varit stolta över att få representera Robert Hogans tester och teorier i Norden. Vi byggde marknaden i Norden och hade gärna fortsatt med det.

Pär Cederholm, 
CEO & Partner Assessio