Utbildning.

Mångfald som främjar prestation i näringslivet – Tänker vi för lika så kommer vi inte framåt.

Kostnadsfritt (200:- för uteblivet deltagande)

 Välkommen till ett frukostseminarium med ledaren och författaren

Olav Haraldseid

De flesta som talar om mångfald pratar om den yttre observerbara mångfalden. Men det är bara toppen av ett isberg menar Olav Haraldseid. Om man bara fokuserar på ytan kommer vi att gå miste om den potential hos en individ som är mycket större än det vi ser med blotta ögat.

Mångfald som tema har fått mer och mer uppmärksamhet. I media talas det ofta om mångfald i breda penseldrag i mycket generella termer. Det som ofta glöms bort är att det finns flera sätt att se på mångfald t.ex. vilka olika typer av mångfald som kan främja prestation i en organisation.

Olav Haraldseid har tittat närmare på vilka sammanhang som mångfald kan kopplas till lönsamhet på både operativ och strategisk nivå. I sin bok ”Mangfoldskapitalisme” går han på djupet i ämnet och vägleder läsaren i hur vi kan ta oss in under toppen på isberget och nu har vi genom Assessio Academy äran att ha Olav som gästföreläsare hos oss om detta viktiga ämne.

Assessio bjuder in till ett spännande frukostseminarium med en av Norges mest framstående föreläsare och författare inom ämnet, Olav Haraldseid.

Olav Haraldseid arbetar i dag som Partner i Bønes Virik Executive Seach med ledarrekrytering och ledarutveckling. Han var tidigare HR direktör och Koncerndirektör för både Statoil, Norgesgruppen och Cirkel K parallellt med en rad andra spännande uppdrag. Han är en av Norges främsta experter på förändringsledning och vet hur det går att bygga en prestationsfrämjande kultur.

Fredag 8:e Mars 2019 kl 9:00 – 10:00. Frukost serveras från 8:30.
Assessio, Östermalmsgatan 87E, Stockholm

Kostnadsfritt
200 kr debiteras vid uteblivet deltagande
Först till kvarn gäller så anmäl dig redan idag, eller senast fredag den 1:a mars. Begränsat antal platser, förtur ges till Assessios kunder

Varmt välkommen!