Ascend

Det är en revolution

En digital plattform fullmatad med alla testverktyg som du behöver för att lyfta ditt urvals- och utvecklingsarbete till nästa nivå. I en samlad miljö hittar du alla relevanta verktyg, processer och funktioner – oavsett om dina behov är screening, djupgående personbedömningar av ledarskapspotential eller att samla organisationen kring ett kompetensramverk.

Borta är testlösningar med separata verktyg, krångliga processer och dåliga användarupplevelser. I Ascend hittar du alla de testverktyg som du behöver för att möta de krav som ställs på ert urvalsarbete. Här samlas allt från möjligheten till bedömning av ledaregenskaper för samtliga nivåer, pålitlighet och benägenhet att agera lojalt mot verksamheten till skattning av serviceorientering eller problemlösningsförmåga. I en sömlös användarupplevelse arbetar du med länkade verktyg, strukturer och processer, som låter dig arbeta fritt med validerade profiler, unika ramverk och funktioner som stödjer såväl rekryteringsprocessen som ”people analytics”.

Ascends uppbyggnad tillåter dig att skräddarsy en plattform och funktioner efter just dina behov. Alla Assessios vetenskapligt validerade och kraftfulla testverktyg finns tillgängliga för att du ska kunna skapa såväl urvalsprocesser som HR-strukturer i världsklass.

"Ascend är verkligen framtidens assessment-lösning, hela vår kompetens och alla våra testlösningar finns tillgängliga, stödda av en digital plattform och en kandidat- och användarupplevelse som når långt över förväntningarna"

Pär Cederholm, VD Assessio Group

Pär Cederholm, VD Assessio Group

När dina behov, eller din verksamhet, förändras växer Ascend tillsammans med dig och låter dig möta de nya utmaningarna med ny funktionalitet, verktyg eller strukturstöd. Ascend är från början byggt för att effektivisera och anpassas till din verklighet som kund – men med kärnan i Assessios kraftfulla verktyg för urval och utveckling.

Då Ascend utvecklats hela tiden finns alla möjligheter till integration med andra system och stöd för att verkligen integrera Ascend i verksamheten – såväl tekniskt som strategiskt och operativt.

Att implementera Ascend kan göras på flera olika vis – antingen som en del i ett större transformationsarbete där processer och strukturer lyfts och utvecklas med hjälp av Ascend, eller som ett enklare steg in i plattformen med fokus på just de verktyg som du behöver.

Redan kund?

Besök din supportsida här

I supportportalerna för våra huvudprodukter hittar du allt från tekniska manualer till lathundar och exempelrapporter.

Ascend support

Utbilda dig i Ascend

En lärorik utmaning

Se utbildningar och datum

Case

Lösningar som gör skillnad.

Läs mer om våra case

Assessment med Business Sweden

Genom att använda assessment med evidensbaserade metoder säkerställer Business Sweden att deras kandidater har rätt förutsättningar för att lyckas i arbetsrollen.

Läs mer här
Kontakta oss

Är du intresserad av att veta mer?

Vi finns alltid tillgängliga för att berätta mer eller diskutera dina utmaningar. Vår kundtjänst, vår affärsutvecklingsavdelning eller våra konsultteam når du via mail och telefon.

Kontakta oss

Använder du redan tjänsten?