Organisationskonsult

Organisationskonsult

Sök en spännande tjänst och bli en del av vårt team!

Brinner du för ett rättvist arbetsliv där allas potential tillvaratas på lika villkor? Drivs du av att hjälpa organisationer skapa rätt förutsättningar för mångfald, effektivitet och bättre lönsamhet? Vill du jobba med positiva och drivna människor i en utmanande och utvecklande miljö?

Arbetsuppgifter

Som organisationskonsult hos Assessio jobbar du i ett mindre team av konsulter som säljer in och utför olika typer av konsultuppdrag ute hos kunder. Arbetet är varierat och handlar om allt från att implementera effektiva HR- processer inom urval och utveckling. Det rör sig ofta om effektiva och rättvisa rekryteringsprocesser, genomföra personbedömningar, designa och implementera ledarskapsprogram eller grupputvecklingsinsatser.

Beroende på senioritet handlar det även om att arbeta nära kunder i deras strategiska HR- processer, designa och genomföra kartläggningsinsatser, utbildningar och workshops för ledare och medarbetare.

Om Assessio

Assessio är ett modernt tech bolag inom det arbetspsykologiska fältet med anor från 1954. Vi kombinerar modern teknologi med vetenskapliga metoder och konsultstöd. Assessio är branschledande inom organisationspsykologi i Norden och en expanderande global aktör. Huvudkontoret finns i centrala Stockholm och anställer idag ett 20-tal beteendevetare och psykologer som hjälper organisationer genomföra strategiska förändringar på både lång och kort sikt.

Nu växer vi och behöver utöka och förstärka vårt team av organisationskonsulter, både på junior och senior nivå!

Du trivs hos oss om du har erfarenhet/intresse av

  • Har arbetat som konsult i en större konsultorganisation tidigare, med vana att jobba i team och mot stora kunder.
  • Har erfarenhet av att arbeta med urval och utveckling av ledare och medarbetare.
  • Har en relevant akademisk examen, gärna på magisternivå (psykolog, beteendevetare, HR-organisation eller motsvarande)
  • Inte minst – är beredd att ha kul!

 

Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen så är du välkommen att kontakta Emma Engbretzen, Konsultchef. Emma.Engebretzen@assessio.se