Jobb & praktik hos oss

Jobb & praktik hos oss

Har du vad som krävs?

Assessio erbjuder Nordens mest stimulerande miljö för forskare, konsulter, ekonomer, IT-utvecklare, psykologer, HR-specialister och affärsutvecklare som vill verka i området där tillämpad organisationspsykologi förändrar människor och organisationer. Vår kärna är digitala lösningar och högspecialiserade konsulttjänster kopplade till strategiskt HR-arbete med fokus på de resultat som möjliggörs i verksamheter när urvalssystem, strukturer och processer löper som en röd tråd genom verksamheten.

Vi har i dag förtroendet att arbeta med otroligt spännande och komplexa verksamheter inom privat och offentlig sektor inom en rad olika branscher med hela kedjan: från strategiskt och operativt stöd till implementation. Vår bas finns i Norden men våra kunders behov tar oss ofta utanför Skandinavien. Då vårt arbete kretsar kring organisationens mest centrala resurs – humankapitalet – ställs ständigt stora krav och förväntningar på vår professionalism, expertis och leverans – vilka vi alltid eftersträvar att överträffa.

Att arbeta hos oss är utmanande, tufft och ställer stora krav på din kapacitet att möta och förstå komplexa verkligheter och inte minst: skapa värde genom ditt bidrag. I gengäld erbjuder vi en ledarposition inom ett fantastiskt spännande fält, oändliga möjligheter att lära och utvecklas i arbetet – och kollegor som med sitt kunnande och kapacitet lyfter dig till nästa nivå.

Praktik
Är du intresserad av att göra din praktik hos oss under våren 2018?
Läs mer om praktik på Assessio.
Ansök genom att mejla ditt CV till kim.wallberg@assessio.se.
Sista ansökningsdag är den 27 oktober.

Skicka intresseanmälan.

Fyll i informationen nedan.