Finsktalande support

Finsktalande support

Vi letar efter dig som vill arbeta i en internationell miljö med härliga kollegor och som brinner för att hjälpa andra!

Assessio arbetar i framkanten av strategisk HR med kunder världen över. Nu växer vi och Huvudkontoret i centrala Stockholm behöver förstärkning!

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare bistår du våra kunder, men även dina kollegor, med högkvalitativ service inom allt från systemsupport, produktfrågor, försändelser och fakturafrågor. Du ett helhetsansvar för att våra kunder, som består av allt från personalchefer och HR-strateger till direktörer – får en bra kundupplevelse och ser oss som en god partner.

Om Assessio

Assessio är ett modernt tech bolag inom det arbetspsykologiska fältet med anor från 1954. Med hjälp av moderna testsystem och högspecialiserade konsulttjänster hjälper vi våra kunder att utveckla sina medarbetare, team och organisationer. Vi är branschledande i Norden idag och vår digitala expansion gör oss till en global aktör. Vi har kontor i Stockholm, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn.

För att trivas i rollen tror vi att du

  • Är flytande i finska, svenska och engelska, i både tal och skrift
  • Brinner för att hjälpa andra
  • Är lyhörd och snabblärd
  • Har mycket god datorvana
  • Är ansvarstagande och trivs med att arbeta i högt tempo

 

Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen så är du välkommen att kontakta Haval Blomsweden på jobb@assessio.se